Qui som

L'Associació de Professors de Matemàtiques de les Comarques Meridionals (APMCM és una associació sense finalitats lucratives de mestres i professors/es des de primària a universitat, d’àmbit principalment Camp de Tarragona, Terres de l’Ebre, Lleida i Garraf.
L’associació té per objectiu:
a- Donar suport, assessorament, assistència i orientació als membres de l’Associació en aspectes relacionats amb l’ensenyament de les matemàtiques
b- Afavorir l'ensenyament, la investigació i la difusió de les matemàtiques en el seu àmbit d’actuació, així com fomentar i contribuir a la millora de les condicions pedagògiques i generals del seu ensenyament.
c- Fomentar les activitats que afavoreixin la formació del professorat. Promoure reunions, cursets, col·loquis, congressos, intercanvis i, en general, totes les iniciatives i activitats que puguin ser-ne d’interès.
d- Fomentar la reflexió i la creació de materials per a l'ensenyament de les matemàtiques des de la perspectiva del professorat català. Així com divulgar documentació pedagògica, articles d'investigació i materials que es relacionin amb l'ensenyament de les matemàtiques.
e- Col·laborar amb grups, entitats, organismes i associacions de Catalunya i de fora amb objectius similars.

La Junta Directiva actual l'integren:
President: Àngel Xifré Institut Gabriel Ferrater- Reus
Secretari Anton Vila Institut Gabriel Ferrater - Reus
Tresorer: Miquel López Institut Gabriel Ferrater - Reus

Grups de treball:
Fem Matemàtiques: Miquel López Institut Gabriel Ferrater - Reus
Revista NouBiaix: Romà Pujol Instiut de l'Arboç - L'Arboç